dissabte 14 de desembre

dissabte 14 de desembre 
Las cocineras de LA CUCINA VOLANTE vuelan EN LA SALA RAMONA

 Espai de Creació - Amistat 14
Carrer Amistat n.14
Metro Poblenou


****comida para los oidos ****


FINGER FOOD ITALIANO A KM 0 
con la musica de      **** Psicodramàticafolcklorica****


PROGRAMA SÁBADO Y DOMINGO SALA RAMONA

dissabte 14 de desembre 

a les 17h  El Pes de les Balances (S.Sirvent, piano sol)

El Sergi Sirvent torna a visitar-nos per presentar el seu disc de piano sol El Pes de les Balances

Compte amb l'horari, les 17h!!

"Aquest jove músic i compositor, es reintepreta a ell mateix a través de composicions pròpies així com també d'improvisacions lliures.
Buscant la seva veu interior a través del piano, Sirvent ens brindarà amb una música molt personal que navega entre registres clàssics i contemporanis.
Una música diferent que ens transportarà als espais més recòndits del piano, transcendint els límits entre composició i improvisació."

http://www.sergisirvent.com/proyectos/sergi-sirvent-piano-sol/


a les 18:30 Indrets, andròmines i músics (Aquarel·les de Paco Vidal)

L'amic clarinetista Paco Vidal enceta una nova etapa com a aquarel·lista, la passió pel clarinet s'ha traslladat a la pintura i ens presenta un recull d'aprop d'una trentena d'obres. La mostra és molt variada, podreu trobar retrats de la seva Xàtiva natal, espais de Barcelona, músics coneguts i anònims, interpretacions d'obres dels mestres de la pintura etc... Durant la inauguració passaran coses, la música no s'atura, vingueu a gaudir de la pintura i la música i d'un bon vi.



a les 20:30 chant-egea-nästesjö trio

Continuem la atapeïda tarda de dissabte amb un trio explosiu, johannes nastesjo (Dinamarca), tom chant (Dublin) i marc egea (Barcelona). Els habituals de la sala potser ja coneixeu en johannes i en marc perque han vingut en diferents formacions, dissabte però ens proposen un trio inèdit amb l'extraordinari tom chant, un dels músics més potents del moment en l'escena free mundial. Un concert totalment imprevisible que de ben segur no us deixarà indiferents. Proveu-ho!



i després presentació de la Cucina Volante!!

ens fa molta il·lusió poder presentar-vos a Chiara i Lucia les cuineres de la Cucina Volante, una associació del barri que fomenta l'expressió artística, l'intercanvi cultural, la sostenibilitat, els recursos del territori i la qualitat dels aliments. Vingueu a coneixer-les en el que esperem que sigui la primera de moltes més nits d'intercanvi i col·laboració artistico/culinaria. En aquesta ocasió ens proposen un FINGER FOOD ITALIANO A KM 0, menjar de proximitat pel que no calen coberts. No hi falteu!








diumenge 15 a les 12h Matinée musical entorn de la figura del Don Quixot de Miguel de Cervantes a càrrec deM Rosales i V Stambolov

Continua el cicle de clàssica amb dos músics d'altíssim nivell, si feu una ullada a l'esdeveniment de facebook trobareu els impressionants curriculums d'aquests dos músics. Però més enllà d'això, els que vam assistir a l'últim concert d'en Vesko sabem la sinceritat amb que ens arriba la seva interpretació en un lloc tan familiar com la petita sala ramona, impressiona. Aquesta vegada actuarà amb el baríton del cor del liceu, Miquel Rosales, en un programa dedicat a la figura de Don Quixot. Més avall teniu el programa.


i despés del concert tornem a tenir SUSHI us podreu quedar a fer un aperitiu japonès a càrrec de Cook-IN (preus aquí). Ens proposen okonomiyaki, sushi i sushi sala ramona. 


Dimitri Kabalevsky: Serenata de Don Quixot
(1904-1987)

Jacques Ibert: “Chansons de Don Quixotte”
(1890-1962)
1- Chanson du départ
2- Chanson à Dulcinée
3- Chanson du Duc
4- Chanson de la mort de Don Quichotte

Manuel de Falla: - Montañesa (piano sol, de “Cuatro piezas españolas”)
(1876-1946)

Maurice Ravel: “Don Quichotte à Dulcinée”
(1875-1937)
1- Chanson Romanesque
2- Chanson épique
3- Chanson à boire

Manuel de Falla: - Andaluza (piano sol, de “Cuatro piezas españolas”)

Manuel García: “Don Chisciotte”
(1775-1832) -Aria de Fernando

Efrem García: - Canción de Cardenio
(1970)
Isaac Albéniz: - El Albaicín (piano sol, de la Suite “Iberia”)
(1860-1909)

Manuel de Fallla: “El Retablo de Maese Pedro”
-Finale (Don Quijote)

Jules Massenet: “Don Quichotte”
(1842-1912) -Aria de Sancho Panza




també us recordem que al restaurant Acqua e Sale, a dos carrers de la sala (joncar 17), el diumenge 15 a partir de les 13h ens podeu escoltar al Toni Vaquer (piano) i a Juan De Diego (trompeta), i menjar unes magnífiques pizzes i plats italians!














Espai de Creació - Amistat 14
Carrer Amistat n.14
Metro Poblenou