COCINA Y MUSICA EN LA SALA RAMONA----- POBLENOU


dissabte 22 de març a les de les 20:30 DinDùn (+ zuppa ai tre peperoni con crostini i el bonet)

DinDùn proposa una música en equilibri entre sonoritats tradicionals i contemporànies, tenint cura de mantenir la puresa i l'encant de les veus antigues reinterpretant-les en el nostre temps. Avui us presenta el CD "Majin", un concert que explica històries d'emocions de dones i homes, transmeses per les veus dels seus protagonistes que a cada moment han estat renovades gràcies a la cançó popular.

Escolteu aquí
Alessandra Patrucco…………veu
Marc Egea……………………….viola de roda i flabiol
Angelo Conto…………………..piano

MENU' 5€



Zuppa ai tre peperoni con crostini profumati alle erbette.

Sopa a los tres pimientos con pancitos perfumados a las hierbas.

Sopa tipica piemontesa se suele utilizar el pimiento de Carmagnola un pueblo cerca de Turin.


Bonet
Es un dulce típico de las colinas de Piamonte, de muy antigua tradicion. Preparado con la misma técnica utilizada para los flanes, el bonet originalmente no contenía chocolate. De hecho, éste se añadió a la receta original, hoy poco difundida y llamada “alla monferrina”, sólo después del descubrimiento de América, cuando el cacao se introdujo en Europa.


En el dialecto piamontés, el término “bonet” quiere decir sombrero, y las dos teorías sobre el origen del nombre de este delicioso flan se basan en esta correspondencia.

De hecho, algunos lingüistas sostienen que el “bonèt ëd cusin-a” (gorro de cocinero) era el nombre del molde de cobre con forma de sombrero en el que se preparaba el dulce, mientras que entre los habitantes de las colinas está muy difundida la teoría de que el nombre deriva de la costumbre de consumir este plato al final de la comida, justo como el sombrero se coloca en la cabeza justo antes de salir de un mesón o de una casa después de cenar.



diumenge 23 de març a les de les 12h Eudaimonia Ensemble (+Cecatelli, pasta fresca)


Els tres músics aquí reunits per a aquest concert vénen de tres itineraris personals i recorreguts musicals diferents. Però als tres els uneixen una característica: els agrada la Música
Els agrada la Música, tota la música. Tant els agrada la música antiga (i si és amb els instruments originals, millor!), com la música clàssica, la barroca, la romàntica, la contemporània, el jazz i la música moderna, les músiques d'arrel tradicional i popular... Aquest programa és una mostra d'aquest eclecticisme que els uneix. 


     Carlos Canotraverso i flauta travessera
     Meritxell Carbonelltraverso, flauta travessera i flauta en sol
     Esteve Colomésviolone en sol i contrabaix

      Obres de Haydn, Breuer, Saumell, Cervantes i Lecuona.


MENU 5 €

Simone Pistone  ens oferira una pasta fresca, i Cecatelli  amb dues salses differents a triar.


Este tipo de pasta se hace con harina y agua (tradicionalmente también se puede hacer añadiendo ricotta a la pasta), mientras que el gnocchi se hace con patata, agua, sal y harina. Se extendió en Argentina tras la segunda gran emigración de italianos hacia el país sudamericano a mediados del siglo XX



els concerts a la Ramona comencen puntuals. s
i arribeu tard, espereu als aplaudiments per entrar a la sala.

als concerts el preu de l'espectacle el decideix el propi espectador, no obstant, el mínim suggerit és de 3 euros